Le Kommunikation

LE Kommunikation

Varför ditt företag behöver bra design.

varför design

Ja varför behöver ditt företag design? Varför behöver något designas? Vi listar här tre anledningar:

Varför design?

  1. Människor minns ditt varumärke bättre. I en värld där vi bombarderas av mer och mer budskap har design blivit viktigare och viktigare för att få varumärken att sticka ut.
  2. Allt kommunicerar – färg, typsnitt, form. Ta kontroll över ditt varumärke istället för att lämna det åt slumpen. Låt ditt företags värderingar genomsyra din design.
  3. För att lyckas med din kommunikation är det viktigt att mata in ditt varumärke i dina kunder och då är de viktigt att de känner det de ska känna. Om inte designen stämmer och du kommunicerar ut något helt annat blir inte din marknadsföring lika effektiv. Skapa en röd tråd kring allt i ditt företag. Alltifrån packtejpen, till broschyrerna, firma bilen till er hemsida. Gör det enkelt för kunderna att känna igen er profil.

Var det kanske ett tag sen ditt företag uppdaterade er grafiska profil? 

Håll den uppdaterad. Det visar för era kunder och leverantörer och konkurrenter att ni står starka och redo för framtiden. 

Eller har du ingen grafisk profil och logotyp?

Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig med din design. Kolla in vår portfolio på tidigare arbeten eller kontakt oss direkt på kontakt@lekommunikation.se

Dela inlägget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
varför seo
SEO
Erik Huss

Varför SEO är bra.

Sökmotoroptimering blir bara viktigare och viktigare. Och det blir också svårare och svårare. Varför ska du satsa på sökmotoroptimering? Vi har sammanställt en lista med

Read More »
LE LOGO_Logo uppdatera maj 2019

LE Kommunikation (Lisa & Erik AB)

Email lisa@lisaerik.se • erik@lisaerik.se
Telefon 073 - 700 91 27 • 073 - 573 66 00
Adress Bågevägen 1B, 722 18 Västerås

Copyright 2019 © All rights Reserved.