Le Kommunikation

LE Kommunikation

7 Anledningar till varför du behöver en hemsida.

varför hemsida

Räcker inte min facebook sida? Jag säljer en analog produkt – inte behöver jag en hemsida?

Enligt internetstiftelsens rapport Svenskar och Internet har är nu 98 % av Sveriges befolkning uppkopplade. Nästan hela Sveriges befolkning använder internet. Om det inte övertygar dig till varför ditt företag behöver en hemsida har vi sammanställt en lista med 7 anledningar du kan läsa här nedan:

7 Anledningar till varför ditt företag behöver en hemsida.

  1. Du får kontroll på ditt varumärke online. Om du inte har en digital närvaro dikterar eniro, hitta.se, reco och de andra annonsföretagen hur du syns. Med en hemsida tar du kontroll över ditt företag, din adress, telefonnummer och nyheter. Det finns heller inget som stoppar dina konkurrenter att marknadsför sig på ditt namn i sökmotorerna. Har du då ingen hemsida som rankar kommer dina kunder kanske till dina konkurrenter istället.
  2. En hemsida är ett effektiv och kostnadssmart sätt att alltid finnas tillgänglig för dina kunder 24/7.
  3. Det är enklare att hålla en hemsida uppdaterad än en facebook sida. Dina nyheter ligger på din hemsida tills du tar bort dem eller fyller på med nya.
  4. Hemsidan hjälper dig att komma i kontakt med nya kunder som du annars inte kommer i kontakt med. Kanske har du redan alla analoga kunder och du når nu även de digitala? Kanske snor du till och med konkurrenternas kunder?
  5. Google visar främst lokala företag för lokala sökningar. Riktar du dig bara till kunder i Västerås? Då är det ändå viktigare för dig att ha en hemsida. För google premierar lokala sökresultat – det är alltså lättare för lokala företag att konkurrera på lokala sökningar.
  6. Du kan visa upp dina produkter på ett helt nytt sätt. I videoform? Broschyrer? Skriva längre texter om dem. Möjligheterna är oändliga.
  7. Trovärdighet – utan hemsida = no sales. Undersökningar har visat att fler och fler kunder väljer bort företag som inte har hemsidor. En hemsida har blivit en trovärdighetsstämpel.

Om vi inte lyckats övertyga dig ännu vet vi inte vad som kan göra det. Vi tycker att en hemsida ska vara något enkelt och kul. Den ska vara snygg och lätt att uppdatera. Om du behöver en hemsida kan vi hjälpa dig med det.

Maila kontakt@lekommunikation.se eller titta i vår portfolio som du hittar här.

Dela inlägget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Genomförda projekt
Lisa Andersson

Matfoto

Matbloggat har vi gjort i olika former sedan 2011. På engelska och svenska, från Paris och från Jönköping, på mattidningen Elle Mat & Vins sajt

Read More »
Genomförda projekt
Lisa Andersson

Lisa Daisy Art

Lisas egna projekt med illustrationer som är utvald Design Talent på Formexmässan 2020.

Read More »
LE LOGO_Logo uppdatera maj 2019

LE Kommunikation (Lisa & Erik AB)

Email lisa@lisaerik.se • erik@lisaerik.se
Telefon 073 - 700 91 27 • 073 - 573 66 00
Adress Bågevägen 1B, 722 18 Västerås

Copyright 2019 © All rights Reserved.